ChiliPorter

Blindleia Mikrobryggeri har for første gang prøvd seg på en chiliporter. Sammen med gode venner ble det en veldig vellykked bryggekveld, og vi har stor tro på denne batchen. Ekstra gøy er det når både humle og chili er dyrket og høstet selv.

DSC_0349

Vi tar pauser på skift. Her er det C skiftet som koser seg.

 

 

 

 

 

 

DSC_0342

Pål er konseptutvikler, og går alltid med skjorte. Det liker vi. Men vi savner litt etikettdesign.

 

IMG_20131011_185427

It’s a firestarter.

DSC_0347

B-skiftet sin tur til å smake litt.

 

 

 

 

 

 

DSC_0340

Selvdyrkede råvarer fra Fosselia.

 

DSC_0346

Skål for en vellykket kveld!

Oppskrift
13,00 kg Pale Malt
2,50 kg Munich Malt
1,50 kg Wheat Malt,
1,00 kg Carafa III
0,50 kg Caramunich Malt
0,39 kg Brown Malt
0,14 kg Chocolate Malt
100,00 g Perle
60,00 g Northern Brewer Boil
30,00 g Fersk Cascade fra hage
1/3 glass med cayennepepper
WLP002

Så kjører vi en god dose fersk chili i sekundær/etter stormgjæring.