Lørdag 8 februar reiste vi bort til Nøgne for å delta på hjemmebryggerdagen 2014. Vi skulle brygge Nøgnes Python Pilsner. Ingen av oss hadde smakt den før og den er ikke i produksjon lenger. Det eneste vi egentlig viste var at det var en pils på 9%avb.
Dagen gikk med til bryggingen og masse god bryggeprat med de alltid hjelpsomme folka på Nøgne og andre interesserte hjemmebryggere.
Etter å ha kost oss fra 0900 til 1600 var det på tide å fylle vørter i bøttene. Vi fikk da med ca 20 liter med vørter hver som vi selv skal gjære og smaksette. Vi har alle valgt forskjellige måter å løse det på. Vi har prøvd oss med agurk, appelsin og ulike gjærtyper. Det kan bli spennende med konkurranse i slutten av mars når vi alle møtes igjen på Nøgne Øs lokaler i Grimstad. Da er det duket for god mat og mye ølsmaking – vi gleder oss!